Mahmutović strijelac u remiju Teplica

Gol bh. fudbalera

Mahmutović strijelac u remiju Teplica

Midhat Šljivak

Fudbaleri Teplica remizirali su kao gosti u 24. kolu češke Gambrinus lige kod Jihlave 1:1 a jedini gol za goste je postigao bh. internacionalac Aidin Mahmutović.

Teplice se ove sezone bore za opstanak, a ova pobjedu su ispustili u finišu  ovog susreta. Imali su tokom utakmice mnogo bolje prilike, a do zasluženog vodstva su stigli u 72. minuti susreta kada je Aidin Mahmutović pogodio za vodstvo Teplica od 1:0.

Iako je do kraja bilo još nekoliko pokušaja na obje strane, domaći su u 87. minuti susreta došli do jednog boda nakon što je gol za poravnanje rezultata na 1:1 postigao Kliment.

U još jednom meču Češke Buđejovice su savladale Jablonec sa 2:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.