Mahović: Nadam se što boljim uslovima za igru u Tuzli
Krilni fudbaler Borca iz Banja Luke smatra da njegov tim ima veoma težak raspored u posljednje vrijeme, ali da sutra mora ići na pobjedu.

Krilo Borca za SportSport.ba

Mahović: Nadam se što boljim uslovima za igru u Tuzli

Krilni fudbaler Borca iz Banja Luke Armin Mahović nada se pobjedi svog tima sutra na veoma nezgodnom gostovanju kod Slobode u Tuzli. 

Borac je u seriji od dva poraza, a na posljednja četiri meča izgubio je tri, tako da će sutrašnja utakmica za tim iz Banja Luke biti veoma bitna kako bi zadržali teoretsku šansu za plasman u Ligu za prvaka.

Mahović je u razgovoru za SportSport.ba rekao da Borac ima veoma težak raspored u posljednje vrijeme, ali da se mora skoncentrisati na pobjedu u sutrašnjem meču.

"Nadam se da ćemo odigrati što bolji meč. U prve dvije utakmice proljetnog dijela prvenstva više smo nesretno izgubili nego što nismo igrali dobro. Nadam se da će sutra u Tuzli biti što bolji uslovi za igru i nadam se da ćemo pobijediti i osvojiti tri boda. Generalno smo imali težak raspored u posljednje vrijeme, ali imamo i u narednom periodu. Sloboda je tim kojem trebaju bodovi, malo su u lošijoj poziciji nego mi", rekao je Mahović.

On se također osvrnuo i na situaciju sa terenima u Premijer ligi BiH u posljednje vrijeme.

"I prošle sedmice je teren za igru bio veoma loš i bilo je teško igrati. Nadam se da će u Tuzli biti što bolji teren, iako čisto sumnjam jer sam vidio neke slike iz Tuzle. Šteta što su svi mečevi u istom terminu, pa se ne mogu odgoditi...".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ističe da je dobro primljen u Banja Luci gdje je stigao u januarskom prelaznom roku.

"Grad je super, lijepo sam primljen ovdje. Poslije Želje, Sarajeva, Zrinjskog, Borac je jedan od najvećih klubova u BiH. Generalno, sitaucija je dobra i zadovoljan sam ovdje", rekao je za kraj razgovora Mahović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti