Mahović: Protiv Branitelja nas očekuje teška utakmica

Napadač Rudara iz Kaknja

Mahović: Protiv Branitelja nas očekuje teška utakmica

B. Mujezinović

Ekipu Rudara očekuje težak zadatak na domaćem terenu gdje će, u 19. kolu Prve lige FBiH, ugostiti ekipu Branitelja. 

Kakanjcima su tri boda neophodna kako bi održali priključak za vodećom trojkom na tabeli, dok Branitelj rasterećeno dolazi da se nadigrava sa domaćinom.

''U ovoj utakmici nas očekuje težak zadatak, jer je Branitelj jedna vrlo dobra i organizovana ekipa, sa par odličnih pojedinaca koji nam mogu praviti probleme. U prošlom kolu u Orašju nismo odigrali najbolju utakmicu i zaradili smo dosta kartona što nam pravi probleme, a povrijedio nam se Beširević. Iako je Branitelj prethodne sedmice poražen kući, to ne mora ništa da znači. Mi moramo dati sve od sebe i tako upisati tri vrijedna boda“, rekao je Armin Mahović, napadač Rudara iz Kaknja, te dodao: 

„Što se tiče nastavka sezone mislim da će borba za vrh biti do zadnjeg kola, iako se dešavaju neke stvari koje idu u prilog samo jednoj ekipi, a najmanje su vezan za fudbal i igru na terenu“, rekao je za naš portal, igrač Rudara, Armin Mahović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.