Mahrez razgovarao s čelnicima kluba, želi u samo jedan klub

Leicester se i dalje nada da će ostati

Mahrez razgovarao s čelnicima kluba, želi u samo jedan klub

Endin Čaušević

Sudbina fudbalera Leicestera Riyada Mahreza još uvijek nije poznata jer ovaj igrač nije odlučio da li će ostati u redovima aktuelnog prvaka Engleske.

Mahrez je prošle sezone bio jedan od najboljih igrača Leicestera, te je svojim sjajnim partijama privukao interes mnogih ekipa. Iako je igrao sve pripremne utakmice za Lisice još uvijek nije jasno da li će ostati član ove ekipe.

U posljednje vrijeme dosta se špekuliše da će Mahrez potpisati za Chelsea, ali priča je dobila novi preokret. Engleski mediji prenose da je Mahrez danas razgovorao sa čelnicima Leicestera, te da im je poručio da isključivo želi da ide u Arsenal.

Ovaj fudbaler je izjavio da mu je želja da ovog ljeta promijeni klub, ali da neće pod svaku cijenu napustiti Leicester. Iako Ranieri želi da Mahrez ostane, ukoliko dođe ponuda sa Emiratesa teško da će se to desiti.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti