Maicon bi u januaru mogao iz Intera

Maicon bi u januaru mogao iz Intera

Agent Brazilca Douglasa Maicona izjavio je da ne može garantovati da će njegov štićenik ostati u Interu nakon januarskog prelaznog roka.

Maicon se našao na udaru kritika javnosti, nakon što je bio potpuno nemoćan u direktnom dvoboju sa Tottenhamovim Garethom Baleom.

"Da li će Maicon ostati u Interu nakon januarskog prelaznog roka? To vam u fudbalu niko ne može sa sigurnošću garantovati. Čekaćemo i vidjeti šta će se dogoditi. Predsjednik Intera Massimo Moratti ima zadnju riječ u svemu ovom", rekao je agnet Antonio Caliendo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.