Maicon: Hvala Mourinhu

Brazilski internacionalac nakon finalnog susreta

Maicon: Hvala Mourinhu

Adnan Beganović

Brazilski internacionalac Douglas Maicon nakon osvajanja Lige prvaka rekao je da želi poštovati svoj ugovor sa Interom, no ostavio je otvorena vrata za eventualni odlazak u Real.

"Napravili smo istorijski rezultat, ali znali smo da to možemo učiniti. Razgovarali smo  otome prije utakmice. Ovo je velika stvar za nas. Hvala Mourinhu, koji je veliki trener i veliki čovjek", rekao je Maicon i dodao:

"Imam važeći ugovor sa Interom i kako se sad čini ostajem ovdje. Ako me Real želi, onda ću razgovarati sa Morattijem i mogu otići samo ako on to dozvoli."

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.