Maicon ipak u Realu?

Brazilac smanjio svoje zahtjeve

Maicon ipak u Realu?

Douglas Maicon bi ipak mogao završiti u Real Madridu, jer kako navode španski mediji, Brazilac je smanjio svoje zahtjeve oko godišnje plate.

Inter i Real su se već dogovorili, ali do sada je transfer kočio Maiconov zahtjev za godišnju platu od sedam miliona eura. Nakon što su njegovi zahtjevi odbijeni, menadžer brazilskog reprezentativca, Maicona, Antonio Caliendo je rekao:

''Real mi diže pritisak.''

Real je imao čvrst stav da neće 29-godišnjem desnom beku dati platu u iznosu od sedam miliona eura, te na kraju navodno je Brazilac popustio i pristao na platu od 5.5 miliona eura po sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.