Maicon: Neću City, hoću u Real

Maicon: Neću City, hoću u Real

Jose Mourinho od prvog dana preuzimanja klupe Reala nije krio da mu je Interov bek Maicon jedna od glavnih želja u predstojećem prelaznom roku.

Maicon, fudbaler evropskog i italijanskog prvaka Intera, nije ostao imun na pozive iz Reala koje slao Portugalac Jose Mourinho. Za španske novine AS Maicon je dao izjavu u kojoj u potpunosti otkriva svoje planove za budućnost.

"Ne želim ići u Manchester City, želim igrati za Real Madrid. Bila bi to čast i velika prilika u mojoj karijeri. Imam odličan odnos sa Mourinhom i bila bi čast još jednom biti pod njegovim vodstvom. Vrlo je važno za igrača da ima povjerenje u svog trenera",  izjavio je Maicon.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.