Maicon propušta i Udinese?

Inter ponovo bez povrijeđenog Brazilca

Maicon propušta i Udinese?

Edmir Škorić

Italijanski šampion Inter ovog vikenda, u okviru 2. kola Serije A, dočekuje Udinese. Nastup Brazilca Maicona u redovima Neroazzurra je pod velikim upitnikom.

Naime, brazilski reprezentativac se još uvijek oporavlja od povrede koljena koju je zadobio u porazu od madridskog Atletica (0:2) u evropskom Superkupu.

Maicon je na posljednjim treninzima radio odvojeno od ostalih igrača, te je radio posebne vježbe. Interov liječnički tim još treba donijeti konačnu odluku hoće li Brazilac zaigrati protiv Udinesea.

No, talijanski mediji pišu kako će Benitez, bez obzira na sve, na njegovo mjesto postaviti mladog Davide Santona, dok bi se Maicon trebao naći u prvom sastavu za meč sa holandskim Twenteom u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Inter je u prvom kolu Serije A remizirao u Bologni s nepopularnih 0:0.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.