Maicon se vratio u Inter, propušta Palermo

Maicon se vratio u Inter, propušta Palermo

Edmir Škorić

Poslije nekoliko sedmica 'bolovanja' u rodnom Brazilu, Maicon se u subotu (jučer) vratio u Inter.

Brazilski desni bek zadobio je povredu koljena tijekom jednog treninga početkom avgusta i morao je "pod nož". Operacija medijalnog meniskusa desnog koljena uspješno je izvršena pod palicom doktora Josea Luisa Runca u Rio de Janeiru 22. avgusta.

Još nije poznato koliko će Maiconu trebati vremena da bude potpuno spreman, no sigurno je da neće sljedećeg vikenda konkurirati za utakmicu sa Palermom.

Naravno, ukoliko se postigne dogovor i konačno krene Serija A. Liga je trebala da starta još prošle sedmice, no zbog štrajka igrača početak je pomjeren.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.