Maid Jaganjac: Protiv Olimpika će biti teško, ali vjerujemo u pobjedu

Nogometaš Bratstva za SportSport.ba

Maid Jaganjac: Protiv Olimpika će biti teško, ali vjerujemo u pobjedu

E. Oštraković

Nogometaši Bratstva upisali su dva poraza u posljednje dvije utakmice, iako su ih odigrali relativno dobro.

Posebno to važi za utakmicu protiv TOŠK-a, gdje su se Gračanlije vratile sa 2:0, ali su na kraju poraženi sa 3:2.

"Imali smo dva teška gostovanja, prvo kod ekipe TOŠK-a gdje smo odigrali kao tim jako dobru utakmicu. Vratili smo se kod rezultata 2-0, uspjeli smo izjednačiti i kada smo trebali utakmicu privesti kraju pozitivnim rezultatom, primimo gol iz neke naše naivne greške. Isto se desilo i u Kaknju. Imali smo 2-1 do 76. minute i dobijamo crveni karton, nakon čega sve kreće protiv nas. Moram da dodam da smo u Kaknju igrali bez 3 standardna igrača u odbrani i da je to jedan od razloga visokog poraza", rekao je Maid Jaganjac, nogometaš Bratstva, te je dodao:

"Sada nas očekuje najteža utakmica do sada, dolazi nam prvoplasirani Olimpik. Bit će teško, ali ako damo sve od sebe i budemo se borili i zalagali maksimalno, ni pobjeda neće doći u pitanje", završio je Jaganjac.

Promo

Top Komentari

andi
Bit će teško jer vam sudi sudija iz ZENICE,,AZEM KARIĆ KOJI JE NAJ POKVARENIJI SUDIJA U BIH.frajera samo deligiraju gdje je namjestena utakmica,AZEM KARIC JE ****O OD SUDIJE...KAO I OBA POMOCNIKA POSEBNO SMRIKO.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi