Maiga i Anan ne treniraju u Sochauxu

Baždarević u problemima

Maiga i Anan ne treniraju u Sochauxu

Mehmedu Baždareviću odlično ide u Sochauxu, ali mu problem prave igrači koji su u sukobu sa upravom.

Napadač Mdibo Maiga i vezista Kevin Anan su propustili današnji trening, a pogotovo je problem sa Maigom. Prvi strijelac tima prošle sezone sa 15 golova je bojkotovao domaću utakmicu sa Caenom (1:2) i zbog toga nije putovao na meč Evropske lige protiv Metalista (0:0).

Nakon što je dobio poziv da putuje u Nancy (2:1 za Sochaux) i to je odbio tako je sitaucija alarmantna. Predsjednik Lacombe je čak najavio da će tužiti UEFI engleski Newcastle koji i dalje pregovara sa Maigom iako on nije na prodaju. Anan (25) je navodno na meti Arsenala, ali za njega nije jasno da li je povrijeđen (stopalo) ili takođe bojkotuje upravu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti