Majdanac: Vjerujem da možemo do pobjede

Centarfor Kozare za SportSport.ba

Majdanac: Vjerujem da možemo do pobjede

D. Vejo

Aleksandar Majdanac ove je zime pojačao redove Kozare iz Gradiške nakon što je stigao iz prijedorskog Rudara, što se ispostavilo kao pametan potez rukovodstva tima iz grada na Savi.

Ovaj 21-godišnjak igra na poziciji napadača, te iz utakmice u utakmicu opravdava očekivanja. Tokom susreta sa ekipom šamačkog Borca u Gradišci, mrežu protivnika je zatresao čak tri puta, što ozbiljno govori u kakvoj se formi nalazi.

Svojim igrama, stekao je bojazan kod protivničkih odbrana. S toga će upravo Majdanac biti jedna od većih prijetnja po gol zvorničke Drine koja ovog vikenda gostuje crveno-bijelima u Gradišci.

Pred meč odluke, svoja očekivanja kazao je upravo mladi napadač.

"Ozbiljno smo trenirali ovu sedmicu. Znamo šta nam znači predstojeći meč i koliko donosi, ali i odnosi. Drina je jedna dobra i iskusna ekipa. Bit će teško. Međutim, mi ćemo dati svoj maksimum. Vjerujem u svoje saigrače i sebe da možemo do pobjede", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Aleksandar Majdanac.

Gradiščancima je prijeko potrebna pobjeda, ali i poraz Zvijezde 09 u Banjaluci kako bi ostvarili plasman u play-off.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije