Majdanac: Vjerujemo u pozitivan rezultat protiv Rudara

Napadač Kozare za SportSport.ba

Majdanac: Vjerujemo u pozitivan rezultat protiv Rudara

D. Vejo

Ekipa Kozare iz Gradiške za narednog protivnika u play-off fazi Prve lige Republike Srpske imaće ekipu Rudara iz Prijedora, koju dočekuje na svom terenu u Gradišci.

Izabranici Velimira Stojnića pokazali su zube bivšim premijerligašima i tako svima dali do znanja da mladost koja ih krasi tokom čitave sezone, može pomrsiti račune mnogim timovima.

Prijedorčane dobro poznaju. U prvom susretu, Gradiščanci su poveli u 84. minuti preko Makitana, ali se zatim domaćin probudio i do kraja meča uspio da preokrene rezultat u svoju korist (2:1).

Sada, crveno-bijeli imaju priliku da se revanširaju.

"Očekujemo jednu dosta dobru ali i neizvjesnu utakmicu. Tokom prošlih mečeva pokazali smo da imamo kvalitet te da se možemo nositi sa svim timovima u ligi. Tako će biti i sutra, želimo da uz jedan kvalitetan pristup stignemo do pozitivnog rezultata, iako nam nedostaje nekolicina igrača", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Kozare, Aleksandar Majdanac.

Utakmica između Kozare i Rudara igra se sutra od 17 sati na Gradskom stadionu u Gradišci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi