Majka tvrdi: Moj sin nije mrtav

Danilo je i dalje živ?

Majka tvrdi: Moj sin nije mrtav

Endin Čaušević

Brazilski mediji objavili su danas da je golman Chapecoensea, Danilo, preminuo u jednoj od kolumbijskih bolnica.

U tragičnoj avionskoj nesreći koja se desila danas u Kolumbiji stradalo je 76 osoba od kojih su većina igrači brazilske ekipe. Samo pet osoba uspjelo je preživjeti. U trenutku dolaska hitne pomoći bilo je živo šest osoba, ali je onda objavljeno da je Danilo preminuo u bolnici.

Ipak, brazilski ESPN objavio je danas da je njegova majka izjavila da njen sin nije preminuo već da je premješten u veću bolnicu.

"Njegova majka nam je rekla da je on živ i da je prebačen u veću bolnicu. Ipak, ne možemo još uvijek potvrditi da li su ove informacije tačne", navode brazilski mediji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi