Majkić: Pobjedom nad Leotarom popraviti dojam iz Širokog

Majkić: Pobjedom nad Leotarom popraviti dojam iz Širokog

Ubjedljiv trijumf i raspoloženi strijelci protiv Turbine u prijateljskoj utakmici igranoj u srijedu vratili su mir i donekle samopouzdanje pred naredni prvenstveni Veležov meč.

Pobjeda na otvaranju nad Slavijom nije okrunjena pozitivnim rezultatom na Pecari, gdje su Rođeni uz dosta lošu igru i mnoštvo individualnih grešaka upisali poraz od 3:0. Prilika da se stvari vrate na svoje mjesto utakmica je protiv Leotara koja je na programu sutra.

Trebinjci na posljednja tri gostovanja u Mostaru nisu poraženi. Jednom su trijumfovali sa 0:2, dok su na dva posljednja gostovanja u Vrapčićima remizirali.

"Član Veleža sam ponovo od prošle zime, a od tada do danas samo smo jednom igrali protiv Leotara. U Trebinju je proljetos bilo 0:0. O prethodnim utakmicama ne mogu govoriti jer nisam bio tu, ali svakako da je tradicija neporaženosti Leotara već na neki način postala neugodna i neprijatna," kaže Danijel Majkić, vezni igrač Veleža, te dodaje:

"Imamo ogromnu želju za pobjedom pred sutrašnju utakmicu jer smo na prethodnoj razočarali navijače koji su nam pružili pravu podršku. Siguran sam da će sutra sve izgledati mnogo bolje u odnosu na Široki Brijeg, te da ćemo savladati goste iz Trebinja."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.