Majstorija Đurđevića o kojoj će se pričati

Sjajan gol napadača Partizana

Majstorija Đurđevića o kojoj će se pričati

D. Vejo

U posljednjoj provjeri pred nastavak sezone, fudbaleri Partizana danas su na Kipru savladali rusku ekipu Urala rezultatom 2:0 (0:0).

Prvo poluvrijeme proteklo je u odmjeravanju snaga. Nešto konkretniji tim bio je onaj kojeg sa klupe predvodi Marko Nikolić, a kojem je poništen gol zbog navodnog ofsajda.

Na odmor se odlazi pri rezultatu 0:0.

Nakon predaha, uslijedila je potpuna dominacija Beograđana. Nakon Evertonove stative iz 54. minute, Ural je potpuno pao. Mreža ruskog tima zatresla se u 77. minuti susreta, a siguran realizator bio je Leonardo.

A onda, u samom finišu utakmice dogodio se najljepši potez na Partizanovim pripremama, šlag na tortu stavio je mladi centarfor Uroš Đurđević koji se nalazi u zavidnoj formi. 

Na centaršut Tawambe u minuti 88. meča, Đurđević se najbolje snalazi u šesnaestercu protivnika i makazicama posprema loptu u mrežu protivnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi