Majstorović propušta Hrvatsku, možda i Euro?

Problemi za Švedsku

Majstorović propušta Hrvatsku, možda i Euro?

Edmir Škorić

Švedski odbrambeni igrač Daniel Majstorović povrijedio je lijevo koljeno na treningu pred prijateljsku utakmicu s Hrvatskom.

Švedska televizija SVT javlja kako je Celticov nogometaš povrijedio križne ligamente lijevog koljena u duelu sa Andersom Svenssonom na treningu u Hrvatskoj.

Nije jasno koliko će Majstorović pauzrati, ali švedski selektor Erik Hamren ne očekuje da će biti spreman do Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini.

Švedska sutra igra u Zagrebu protiv Hrvatske, a na Euru u gurpi zajedno s Engleskom, Francuskom i jednim od dva domaćina Ukrajinom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.