Makelele u PSG-u još godinu dana

Makelele u PSG-u još godinu dana

Adnan Beganović

Bivši francuski fudbalski reprezentativac i igrač koji se nije respektirao ali je uvijek bio tamo gdje se osvajaju trofeji (Real, Chelsea), Claude Makelele, i naredne sezone nosiće dres PSG-a. 

"Ostajem jer me je predsjednik Sebastien Bazin uvjerio da naš budući trener računa na moje usluge", rekao je Makelele za francuske medije.

Makelele je još naglasio da želi nakon što okonča karijeru ostati u klubu i svojim ugledom i karizmom pomoći Parižanima da se vrate u sami vrh francuskog i evropskog fudbala.

Sadašnji trener Paul le Guen na kraju sezone napušta klub, a francuski mediji kao najvećeg favorita za njegovog nasljednika vide Antoinea Kombouarea, trenutačno trenera Valenciennesa.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.