Maksimović: Protiv Čelika moramo prenijeti igru iz Kupa

Bijeljinci putuju u Zenicu

Maksimović: Protiv Čelika moramo prenijeti igru iz Kupa

D. Vejo

Radost u Bijeljini još uvijek traje. Finale Kupa je osigurano, ali fudbaleri Radnika okreću se 26. kolu Premijer lige BiH kada idu na gostovanje u Zenicu ekipi Čelika. 

Zeničani su uvijek nezgodan protivnik, to najbolje zna i igrač Radnika.

"Očekuje nas jedna teška utakmica. Čelik u ovaj meč ulazi nakon remija sa ekipom Borca. Veoma su težak protivnik pogotovo sada, kada protiv nas igraju na svom terenu. Samopouzdanje je na i više nego zavidnom nivou nakon prolaska u finale Kupa. Nadam se da ćemo na utakmici sa Čelikom prenijeti igru koju smo prikazali u Kupu", ističe za SportSport.ba vezni igrač Radnika, Dejan Maksimović.

Fudbaler Bijeljinaca se osvrnuo i na istorijski uspjeh u Kupu.

"Presrećni smo. Ostvarili smo najveći uspjeh u istoriji kluba. Protivnik je bio izuzetno jak, poraženi smo ali zahvaljujući pogotku u gostima prošli smo u finale. Tamo nas očekuje Sloboda, i nadamo se što boljem rezultatu", dodaje on.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč između Čelika i Radnika igra se u subotu od 17 sati.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi