Maksimović: Sve naše misli su fokusirane na Radnik
Mladi fudbaler očekuje dobru sezonu u Slobodi, te nada se što boljim igrama kako sebe tako i svog kluba

Mladi fudbaler Slobode za SportSport.ba

Maksimović: Sve naše misli su fokusirane na Radnik

E. Dindić

Fudbaleri Slobode danas su se vratili sa priprema iz Livna, gdje je stručni štab tima iz Tuzle ispravljao nedostatke kako bi što spremnije dočekali početak Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Mladi fudbaler Slobode Saša Maksimović sumirao je pripreme u Livnu i poručio da je sve bilo idealno.

"Pripreme su prošle poprilično dobro, nije bilo povreda i to je najvažnije. Imali smo idealne uslove za pripreme, te mišljenja sam da smo to jako dobro odradili. Odigrali smo tri utakmice, dvije smo ubjedljivo dobili, dok smo sa Veležom u veoma teškim uslovima odigrali neriješeno", rekao je Maksimović.

Dotakao se mladi fudbaler i prvog susreta novoj premijerligaškoj sezoni sa Radnikom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Dolazi nam odlična ekipa Radnika, koja sigurno neće biti lagan protivnik. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu, te na najbolji način otvorimo novu sezonu".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

blackired
Maksimovic i Beganovic su dragulji Slobode!!! pada radnik
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi