Maksumić se vraća na Koševo?

Sve bi trebalo biti jasnije nakon sutrašnjih pregovora

Maksumić se vraća na Koševo?

Kako saznaje SportSport.ba, Ajdin Maksumić bi mogao ponovo obući dres Sarajeva, a sve bi se trebalo znati nakon sutrašnjih pregovora.

Maksumić je bez angažmana nakon što je napustio rumunski Pandurii, a o njegovom povratku na Koševo govorilo se i u zimskom prelaznom roku.

Nekadašnji veznjak Sarajeva imao je ponudu Zrinjskog i još nekih klubova, ali je tada u razgovoru za naš portal rekao da ne želi igrati ni za jedan klub u Premijer ligi, osim za Sarajevo.

Kako saznaje SportSport.ba, 25-godišnji veznjak je dočekao svoju priliku da se vrati na Koševo, a sve bi se jasnije trebalo znati nakon sutrašnjih pregovora.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.