Maksumić: Uz dobru igru do prvog trijumfa sezone

Zvijezda gost u Bijeljini

Maksumić: Uz dobru igru do prvog trijumfa sezone

Zvijezda nije uspjela iznenaditi na Banji tradicionalno neugodni Željezničar, pa će priliku za prve bodove potražiti sutra u Bijeljini.

Radnik ovaj meč dočekuje nakon remija izvojevanog na Gradskom stadionu u Prijedoru.

“Zabrljali smo u prvom kolu, pa ćemo popravni potražiti u Bijeljini. Poraz od Željezničara smatram kiksom iako se radilo o protivniku koji je aktualni prvak države. Kod kuće se gubitak bodova mora svesti na minimum,” kaže Ajdin Maksumić, nova akvizicija Zvijezde, te najavljuje dobru igru u Bijeljini:

“Radnik je kvalitetan, potvrdili su to u Prijedoru gdje su osvojili bod. Ipak, mi raspoloženi dočekujemo meč uprkos porazu u prvom kolu, te vjerujem da ćemo uz dobru igru i pravo zalaganje ostvariti prvi trijumf sezone.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti