Malaga kupila i Toulalana

Novo pojačanje za španski tim

Malaga kupila i Toulalana

Francuski reprezentativac Jeremy Toulalan je sve dogovorio sa upravom Malage i u narednih nekoliko dana će potpisati za ovu špansku ekipu.

Postigli smo sporazum sa ljudima iz Olympique Lyonnaisa oko transfera Jeremy Tolulana. I sa njim smo sve dogovorili pa će sa našom ekipom potpisati četvorogodišnji ugovor i to u narednih nekoliko dana, a biće predstavljen početkom sljedećeg mjeseca - kaže se u saopštenju Malage.
Toulalan je poslije Ruuda Van Nistelrooya, Jorisa Mathijsena i Nacho Monreala već četvrto pojačanje Malage za sljedeću sezonu. Toulalan je rođen 10.09.1983 i za Francusku je odigrao 36 utakmica. Karijeru je počeo u Nantesu odakle je stigao u Lyon još 2006.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.