Malaga u finišu deklasirala Zaragozu

Malaga u finišu deklasirala Zaragozu

Midhat Šljivak

Iako je od 23. minute Zaragoza vodila na gostovanju kod Malaga, na kraju je gostujući tim doživio pravu katastrofu.Malaga je slavila rezultatom 5:1, a čak četiri gola postigli su u drugom poluvremenu.

Arandia je Zaragozu doveo u prednost golom u 23. minuti utakmice, da bi izjednačenje Malagi u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena donio Sebastian Fernandez.

 

U nastavku susreta potpuna dominacija Malage. Prvo je u 67. minuti prednost Malagi donio gostujući fudbaler Da Silva, a onda od 77. do 88. minute još tri gola u mreži Roberta. U 77. minuti Demichelis je pogodio za 3:1, dvije minute kasnije na 4:1 povećava Isco, da bi konačnih 5:1 postavio Rondon u 88. minuti susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.