Malbašić: Nismo iskoristili svoje šanse

Fudbaler Borca nakon poraza od Metalca

Malbašić: Nismo iskoristili svoje šanse

D. Vejo

Fudbaleri Borca poraženi su danas u prvoj test utakmici u sklopu priprema na Zlatiboru od ekipe Metalca (1:0).

Velikan iz Platonove porazom je startao pripreme na Zlatiboru. Ekipa Metalca iz Gornjeg Milanovca pametno je iskoristila svoje šanse i sa minimalnim rezultatom savladala izabranike Zorana Dragišića.

"U jednoj izuzetno čvrstoj utakmici sa ekipom Metalca, bili smo ravnopravan protivnik. Međutim, nismo iskoristili svoje šanse što je protivnik kaznio. Ne tražimo alibi, ali umora je učinio svoje. Nadam se da ćemo u narednoj utakmici popraviti utisak", rekao je za SportSport.ba krilni napadač crveno-plavih, Aleksandar Malbašić.

Naredni test meč Borac igra sutra od 10 sati protiv ekipe Mladosti iz Lučana.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi