Malbašić: Ostaje žal za propuštena tri boda

Napadač Slobode MG za SportSport.ba

Malbašić: Ostaje žal za propuštena tri boda

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada pod dirigentskom palicom novog šefa struke Čedomira Ćuluma zabilježili su remi na svom terenu u veoma uzbudljivom meču sa Rudarom iz Prijedora. 

Poveli su Mrkonjićani u čak dva navrata, ali Prijedorčani se nisu predavali do samog kraja. Prema riječima jednog od glavnih aktera ovog sureta, domaći tim mogao je i do čitavog plijena.

"Dobro smo igrali tokom cijele utakmice. Dali smo sve od sebe. Prvi gol smo postigli na vrijeme, te smo na odmor otišli sa vodstvom od 1:0. Sredinom drugog poluvremena dali smo još jedan gol, ali i primili jedan. Pri rezultatu 2:1 imali smo nekoliko šansi koje nismo iskoristili. Zatim smo krenuli padati u igri što je znalački iskoristila ekipa Rudara. Do pobjede smo mogli stići kako mi tako i oni, ali eto, ostaje žal za tri boda. Ipak, to je fudbal. Spremamo se za preostale izazove sa novim šefom struke Čedomirom Ćulumom. Vjerujem da već u Šamcu možemo pokazati pravo lice i stići do novih bodova", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Aleksandar Malbašić.

Sloboda trenutno zauzima 10. poziciju u prvenstvu, a u naredna dva kola sastaju se sa Borcem u Šamcu odnosno Sutjeskom u Mrkonjić Gradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi