Malbašić pojačao redove Slobode iz Mrkonjić Grada

Bivši Borčevac pronašao novi angažman

Malbašić pojačao redove Slobode iz Mrkonjić Grada

D. Vejo

Doskorašnji fudbaler banjalučkog Borca, Aleksandar Malbašić pojačao je redove Slobode iz Mrkonjić Grada.

Nakon što je prije nepunih mjesec dana sporazumno raskinuo ugovor sa Velikanom iz Platonove, krilni napadač brzo se snašao. Vratio se staroj ljubavi, s kojom pamti samo najbolje dane.

Upravo dobre igre u Slobodi, lansirale su mladog i perspektivnog Malbašića u svijet fudbala.

Prve utiske nakon vraćanja bivšem klubu, kazao je upravo on.

"Zadovoljan sam uslovima. Upravo u Slobodi sam imao sjajnu sezonu prije dolaska u Borac. Raduje me činjenica što ću ponovo biti dio ovog tima koji mi je dao mnogo. Nadam se da ću opravdati očekivanja u klubu", rekao je za SportSport.ba novi-stari igrač Slobode MG, Aleksandar Malbašić.

Kada je u pitanju Malbašić, on je propustio veći dio jesenjeg dijela Prve lige Republike Srpske, zbog povreda koje su ga zadesile, ali se nada da će povratak u Slobodu ujedno biti i na velika vrata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti