Malbašić: Spremni dočekujemo šampionat

Fudbaler Borca vjeruje u tim

Malbašić: Spremni dočekujemo šampionat

D. Vejo

Fudbaleri Borca sitno broje do početka sezone u Prvoj ligi Republike Sprske.

Među povratnicima u redove crveno-plavih je i Aleksandar Malbašić koji se tokom pripremnog perioda pokazao kao pravi pogodak Zorana Dragišića.

"U meču protiv Željezničara postigli smo osam pogodaka. Pozitivna stvar je što je iste postiglo osam različitih strijelaca, te to dovoljno govori u kakvoj se formi nalazimo. Postepeno uigravanje privodimo kraju, kako bi sezonu otvorili na najbolji mogući način", rekao je za SportSport.ba krilni napadač Borca, Aleksandar Malbašić.

Forma se postepeno tempira za početak prvenstva.

"Dobro se osjećam. Polako počinjemo da dolazimo do svježine koja nam je prijeko potrebna. Ovo su prijateljske utakmice, tako da pravi test kada je u pitanju forma biti će onaj u prvoj prvenstvenoj utakmici. Za sada je sve dobro, ali uvijek može bolje. Atmosfera u ekipi je izuzetno dobra, svi djelujemo kao jedna porodica", dodaje on.

Posljednju provjeru, Borac će imati sutra kada im u goste dolazi ekipa Slobode MG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi