Malbašić: U Doboj idemo da se nadigravamo

Fudbaler Slobode Mrkonjić Grad pred Slogu

Malbašić: U Doboj idemo da se nadigravamo

D. Vejo

Sve je spremno za 17., ujedno i prvo proljećno kolo u Prvoj ligi Republike Srpske.

Što je urađeno do sada na zimskim pripremama, urađeno je. Svi klubovi, pred sobom imaju jasnu sliku stanja u kojem se nalaze.

Još uvijek, imaju priliku da poboljšaju rezultate i tako ostvare zacrtane ambicije.

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada, u malom derbiju, gostovat će ekipi dobojske Sloge. Prije ovog susreta, Mrkonjićani zauzimaju osmu poziciju na tabeli sa 20 osvojenih bodova, dok su Dobojlije na 10. mjestu. 

Svoja očekivanja od ovog susreta, kazao je igrač koji je ove zime pojačao redove Mrkonjićana.

"Respektujemo ekipu Sloge. U Doboj idemo da se nadigravamo. Želimo ostvariti pozitivan rezultat i kući se vratiti sa bodovima. Atmosfera u ekipi je zaista dobra, svi s nestrpljenjem iščekujemo prvo kolu u drugom dijelu sezone. Znamo šta nas čeka i spremni smo da odgovorimo izazovima koji nam predstoje", izjavio je za SportSport.ba fudbaler Slobode MG, Aleksandar Malbašić.

Povreda noge, pala je u zaborav.

"Vratio sam se treninzima, ide sve kako treba. Konačno mogu reći da sam zdrav", dodaje krilni napadač Slobode.

Utakmica između Sloge i Slobode igra se u subotu od 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi