Malbašić zbog povreda propušta meč s Borcem

Problemi za Mrkonjićane

Malbašić zbog povreda propušta meč s Borcem

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada u subotu će snage odmjeriti u Banjaluci, sa ekipom Borca u sklopu priprema za proljetni dio sezone Prve lige Republike Srpske.

Međutim, u redovima Mrkonjićana neće biti krilnog napadača Aleksandra Malbašića koji je ove zime upravo iz banjalučkog Borca prešao u redove Slobode.

Razlog zbog kojeg pomenuti fudbaler neće moći nastupati jeste povreda zadnje lože, s kojom kuburi već nekoliko nedjelja.

U dogovoru sa trenerom, novo pojačanje tima iz Mrkonjić Grada preskočit će meč sa bivšim klubom, kako bi što spremniji dočekao nastavak sezone i bio svom timu od pomoći u borbi za nove bodove.

Vrijedno pomena jeste i to da se meč između Borca i Slobode MG igra u subotu sa početkom od 13 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi