Maldini odbacio glasine: Sretni smo sa Piolijem
Foto: EPA

Bez promjene na klupi

Maldini odbacio glasine: Sretni smo sa Piolijem

Milanov direktor Paolo Maldini izjavio je kako Stefano Pioli ima puno povjerenje ljudi iz kluba.

Poraz u gradskom derbiju od Intera (4:2) bio je povod za staru i redovnu italijansku priču o smjeni trenera. U mnogim medijima moglo se pročitati kako je Stefano Pioli već precrtan, pominjali su se nasljednici, ali od svega na kraju neće biti ništa.

U međuvremenu oglasio se Maldini i poručio kako su na San Siru zadovoljni sa Piolijem.

"Sretni i zadovoljni smo sa Stefanom. Preuzeo je tim u teškim okolnostima, nije išlo najbolje... Ekipa je sastavljena od mladih igrača, on joj je sada dao identitet i do kraja sezone mnoge stvari se mogu dogoditi", izjavio je Maldini za Sky Sport i dodao:

"Svi - igrači, treneri, menadžeri, svi živimo od rezultata. Važno je da nastavimo u dobrom smjeru i da do kraja sezone ostvarimo što bolje rezultate, u što sam uvjeren da možemo, a onda ćemo u maju sjesti i vidjeti šta i kako dalje", istakao je direktor Rossonera.

Milan se u Seriji A trenutno nalazi na desetoj pozicji s 32 osvojena boda.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
mene da ste doveli za trenera bili bi 10 bez ikakvih problema koja logika covjece
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti