Maldini: Sergio Ramos je moj nasljednik

Maldini: Sergio Ramos je moj nasljednik

Edmir Škorić

Milanova legenda Paolo Maldini vjeruje da defanzivac Real Madrida, Sergio Ramos, može postati njegov nasljednik - najbolji svjetski odbrambeni igrač.

Paolo Maldini poznat je po životnoj karijeri u Milanu, vole ga tifozi Rossonera, baš kao i svaki ljubitelj najvažnije sporedne stvari na svijetu. Sin poznatog Cesare Maldinija godinama je bio ponajbolji odbrambeni igrač na svijetu, a sada bivši igrač Milana vjeruje kako to može postati i Sergio Ramos.

"Moj nasljednik će biti Sergio Ramos", kazao je Maldini za Marcu, te dodao.

"Mlad je i ima sve predpozicije da postane moj nasljednik. Osim toga, brz je, snažan i ima tehniku. Kako je mlad, pred njim je dosta vremena", dodaje Maldini.

"Dio je velikog kluba u Real Madridu. Moj savjet mu je da igra u sredini odbrane kao što sam to ja činio. Tajna leži u napornom treniranju", završio je legendarni kapiten Rossonera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti