Maldini žali za propuštenim bodovima

Maldini žali za propuštenim bodovima

Edmir Škorić

Legenda Milana Paolo Maldini, koji igra svoju posljednju sezonu u klubu, izrazio je žal za propuštenim bodovima, ali se nada da će na kraju sezone njegova ekipa ostati na drugom mjestu, ispred torinskog Juventusa. 

40-godišnji bivši štoper "azzurra" je uvjeren da će Milan završiti sezonu na drugom mjestu iako, matematički, postoji šansa da "rossoneri" prestignu Inter i osvoje titulu.

"Moramo pokušati pobijediti u preostalim utakmicama, te "zapečatiti" to drugo mjesto. Igrali smo lijep fudbal. Juventus je imao nekih problema, ipak, mogu napraviti puno. Želimo da razmak između nas i Juventusa bude nedostižan", izjavio je Maldini za jedan italijanski portal.

Maldini očekuje da zaigra u početnom sastavu u nedjelju, kada Milan dočekuje Juventus, što bi mogla biti i presudna utakmica za drugo mjesto. "Stara dama" trenutno zaostaje četiri boda za drugoplasiranim Milanom.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.