Maletić: Godi povratak u reprezentaciju

BiH sutra protiv Poljske

Maletić: Godi povratak u reprezentaciju

D. Banović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će u Turskoj odigrati prijateljsku utakmicu sa Poljskom.

Oba nacionalna tima sastavljena su od igrača iz nacionalnih šampionata, a jedan od najiskusnijih u našem timu, inače povratnik u reprezentaciju, Darko Maletić, uvjeren je da će on i njegovi saigrači dostojno predstaviti bosanskohercegovački fudbal.

"Poziv i povratak u reprezentaciju godi i to je za mene nagrada za dobre igre u dresu Borca tokom jesenjeg dijela sezone. Moramo sve učiniti da na dostojan način reprezentujemo naš fudbal. Vjerujem da ćemo igrom i zalaganjem na terenu opravdati poziv u reprezentaciju i da ćemo slaviti pobjedu protiv tima Poljske", rekao je Darko Maletić.

Utakmica između BiH i Poljske igra se u Antaliji u petak od 20,30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.