Maletić: Imamo sve uslove za dobar rezultat u Bijeljini

Velež gost Mladosti

Maletić: Imamo sve uslove za dobar rezultat u Bijeljini

Najzvučnije Veležovo pojačanje Darko Maletić u prvim utakmicama pokazao je da će biti od velike koristi timu Ibre Rahimića.

Velež je na posljednja dva meča dva puta remizirao, a naredni meč Rođeni će igrati u Bijeljini protiv Mladosti iz Velike Obarske, gdje se ovaj donedavni reprezentativac BiH nada trijumfu svog novog kluba.

“Mladost je još uvijek objektivno nepoznanica mnogim klubovima. U prošlom kolu su namučili Borac, ali su ipak izgubili. Naredni meč vidim kao jedan od lakših gostujućih, tim prije što Mladost ne igra na svom stadionu već u Bijeljini. Igrat ćemo kompletni, imamo sve uslove da ostvarimo dobar rezultat,” kaže Maletić.

Maletić je posljednje Veležovo pojačanje u (n)ovoj sezoni. Prvi utisci na novu sredinu su izuzetno pozitivni.

“Lijepo sam primljen. Zadovoljan sam svime i nadam se da ćemo u ovoj sezoni uspjeti napraviti rezultatski iskorak. Imamo kvalitetan tim koji je u stanju uraditi to,” dodao je.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti