Maletić: Ovo su važni dani u mojoj karijeri

FK Borac prvak Bosne i Hercegovine

Maletić: Ovo su važni dani u mojoj karijeri

Banjalučki Borac trijumfom na Grbavici (1:0) protiv Željezničara osigurao je titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

Golom Stupara Borac je protiv Željezničara došao do sva tri boda, iako je Banjalučanima i bod bio dovoljan za pehar. Po završetku utakmice nastupilo je veliko slavlje gostujućih fudbalera, a svoj utisak o ovom velikom danu za Borac dao je i bh. reprezentativac Darko Maletić.

"Sigurno da je ovo jedan od boljih načina da se uzme titula, ovdje na Grbavici. Zaista nam se posrećilo da u dvije godine zaredom proslavljamo pehar, prvo kup prošle godine a evo sada i titulu", kazao je veznjak Borca Maletić za SportSport. ba, uz dodatak:

"Mislim da smo sasvim zasluženo osvojili naslov, dominirali smo čitavo prvenstvo, a ovdje na Grbavici na najbolji način i ovjerili ovaj naš uspjeh. Za mene su ovo važno dani u mojoj karijeri, prvo naslov a potom i reprezentacija za koju se nadam da ćemo u naredne dvije utakmice osvojiti četiri boda".

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.