Malkočević: Koordinator sam omladinskog pogona i ostajem na tom mjestu
Ime najuspješnijeg bh. selektora povezivalo se sa pozicijom sportskog direktora nakon što je Denis Karić dobio otkaz. Ipak, promjene će u tuzlanskom timu ići drugim putem.

Odbio mogućnost preuzimanja pozicije sportskog direktora Slobode

Malkočević: Koordinator sam omladinskog pogona i ostajem na tom mjestu · Saznajemo

M. Šljivak

Denis Karić od večeras više nije sportski direktor FK Sloboda.

Upravni odbor je bio nezadovoljan njegovim radom u proteklih godinu dana i odlučeno je da mu se izglasa nepovjerenje, a pojavila se informacija da će novi sportski direktor biti najuspješniji bh. selektor Sakib Malkočević.

Međutim, Malkočević je za SportSport.ba otkrio kako nema namjeru da preuzme funkciju sportskog direktora već će ostato koordinator omladinskog pogona tima iz Tuzle.

"Ne znam šta bih rekao osim da od toga nema ništa. Kada se nešto desi u Slobodi odmah se moje ime provlači kroz medije, no zaista nema šanse da preuzmem funkciju sportskog direktora. Koordinator sam omladinskog pogona, što se da kažem podudara i sa mojim selektorskim poslom i tu ću ostati. Stvarno nema potrebe da se bilo šta kroz medije komentariše po tom pitanju", rekao je za SportSport.ba Sakib Malkočević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tuzlaci će, prema najavama Upravnog odbora, novog sportskog direktora dobiti u narednim danima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije