Malkočević objavio spisak kadetske reprezentacije

Malkočević objavio spisak kadetske reprezentacije

M. Šljivak

Selektor kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević, objavio je spisak od 20 fudbalera na koje računa u prijateljskom susretu 8. marta protiv Slovenije u Sarajevu. 


Na spisku se nalaze:

Golmani: Goran Karačić (Zrinjski) i Osman Hadžikić (Austrija Beč).

Odbrana: Kerim Memija (Željezničar) Adel Halilović (Red Bull Salzburg), Mladen Perović (Slavija), Amar Herić (Čelik), Anes Kurtanović (Sarajevo), Dino Vrdoljak (Široki Brijeg) i Goran Ratković (Borac, BL).

Vezni red: Marko Miholjević i Marko Simović (Leotar), Aleksandar Popović (Kozara), Samir Radovac (Sarajevo), Ismir Hajrulahović (Hajduk Split), Adem Hodžić i Alen Halilović (Dinamo Zagreb).

Napadači: Edis Tahiri i Almir Aganspahić (Olimpic), Emil Gluhalić (Zagreb) i Amar Burović (Sarajevo)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.