Malkočević objavio spisak reprezentativaca

Pozvana 22 igrača

Malkočević objavio spisak reprezentativaca

M. Šljivak

Selektor kadetske reprezentacije Bosne i Hercegovine Sakib Malkočević, objavio je spisak od 22 fudbalera na koje će računati u pripremnom periodu pred start kvalifikacija za EP u Sloveniji 2012. godine.

Kvalifikacioni turnir, kojem je i domaćin u Sarajevu, naša selekcija otvara 26. oktobra susretom sa reprezentacijom Holandije, a potom slijede susreti sa Engleskom i Latvijom.

Na spisku se nalaze: Golmani: Vedran Kjosevski (Željezničar), Darko Dejanović (Rad, Beograd).

Odbrana: Ivan Ostojić, Josip Jozić i Jozo Ivanković (Zrinjski), Adis Omerbašić (Bayer, Leverkusen), Ervin Jusufović (Sloboda), Dušan Milošević (Radnik Bijeljina), Josip Čorluka (Široki Brijeg) i Almir Džaferović (Šturm Graz).

Vezni igrači: Semir Musić i Omar Pršeš (Sloboda), Mijat Gačinović (Vojvodina), Faris Handžić (Sarajevo), Fedor Predragović (Borac Banja Luka), Dino Hasković (Željezničar), Dino Čemalović (Velež) i Senad Čorović (Olimpic).

Napad: Namir Alispahić (Čelik), Mirko Marić (Široki Brijeg), Haris Ribić (Sloboda) i Aldin Husović (Sarajevo).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.