Malkočević: Protiv Zvijezde bez kalkulacija

Sloboda na Tušnju traži nove bodove

Malkočević: Protiv Zvijezde bez kalkulacija

Sloboda će danas na Tušnju dočekati ekipu Zvijezde iz Gradačca u susretu 27. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Tuzlacima je ovaj susret od velike važnosti u borbi za sam vrh tabele Premijer lige i mjesto koje na kraju sezone garantuje nastup u jednom od evropskih kupova.

Iz Slobode, međutim, najavljuju oprez uoči susreta sa Zvijezdom, svjesni da je ekipa iz Gradačca veoma neugodan protivnik.

-    Domaći teren uvijek je prednost, ali zna biti i mač sa dvije oštrice. Od svojih igrača očekujem maksimalnu angažovanost na travnjaku, uz koju možemo do nova tri boda. Nemamo šta kalkulisati i idemo po pobjedu. Ohrabruje igra protiv Travnika u prošlom kolu i očekujem da nastavimo u istom ritmu, kako bi na kraju sezone ostali u samom vrhu tabele“, kazao je trener Slobode Sakib Malkočević.

Malkočevića može ohrabriti što na raspolaganju ima sve igrače. Susret između Slobode i Zvijezde igra se danas, na stadionu Tušanj, sa početkom u 18:30 sati.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.