Malouda: BiH je veoma opasna iz prekida

Malouda: BiH je veoma opasna iz prekida

Jedan od najiskusnijih, ali i najopasnijih francuskih igrača Florent Malouda svjestan je snage Bosne i Hercegovine, s kojom će se Tricolori susresti u Parizu u utorak.

Biće to posljednji ujedno i odlučujući meč ovih kvalifikacija, nakon kojeg će biti poznato ko će na Evropsko prvenstvo direktno, kao prvi u grupi, a ko će pokušati naći put do Poljske i Ukrajine kroz kvalifikacije.

"Bosna i Hercegovina je svakako protivnik koji ima veliku kvalitetu. Svjesni smo da svaki put kada se opustimo oni će nas ugroziti, jer imaju nekoliko veoma opasnih napadača. Sigurno je da će imati i motiva protiv nas, a posebnu pažnju moramo obratiti na prekide, gdje su izuzetno opasni", smatra Malouda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti