Malouda: Protivnici nas se više ne boje

Malouda: Protivnici nas se više ne boje

Nogometaš engleskog nogometnog premierligaša Chelseaja Florent Malouda izjavio je da se protivnici više ne boje londonskog tima i da je to razlog lošijih rezultata u posljednje vrijeme.

"Mislim da faktor straha više ne postoji. Protivnici nas se više ne boje kao ranije i mnogo slobodnije ulaze u meč", naglasio je Malouda.

"To je sve uočljivije i morat ćemo u sljedećim mečevima da se potrudimo da nas rivali respektiraju kao ranije", dodao je Francuz, javile su agencije.

Chelsea je u engleskom prvenstvu startovao silovito i u prvih šest mečeva nije primio nijedan gol. No, u posljednja četiri kola izgubio je čak tri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.