Malouda se vraća u Francusku

Malouda se vraća u Francusku

Edmir Škorić

Francuski nogometni reprezentativac i član Chelseaja Florent Malouda karijeru bi mogao nastaviti u Paris St. Germainu koji bi, prema pisanju francuskih medija, trebalo da preuzme Carlo Ancelotti.

Malouda u posljednje vrijeme dobiva malo prilike za igru, što je dovelo u pitanje i njegovo učešće na evropskom prvenstvu u dresu francuske reprezentacije.

Tridesetjednogodišnji igrač sve više razmišlja o odlasku iz londonskog kluba tokom januarskog prijelaznog roka, prenosi Reuters.

"Ne dobivam dovoljno vremena. Ovo je premalo za moje ambicije. Ne mogu biti zadovoljan s tim. Ako je potrebno, otići ću", izjavio je Malouda, koji je u Chelsea došao 2007. iz Lyona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti