Malouda: Torres je velika prijetnja za naš gol

Veznjak o saigraču iz Chelseaja

Malouda: Torres je velika prijetnja za naš gol

Igrač reprezentacije Francuske, Florent Malouda upozorio je svoje saigrače da će njegov kolega iz Chelseaja, Španac Fernando Torres predstavljati ozbiljnu prijetnju po njihov gol.

Iako je bio izostavljen iz sastava u prvoj utakmici, napadač je postigao dva pogotka za svoju reprezentaciju te je uveliko pomogao da se Crvena Furija nađe na prvom mjestu grupe C.

 

"Biće nam veoma teško jer protiv sebe imamo igrača koji je osvojio evropsko i svjetsko prvenstvo. Opasno je kada protiv sebe imate Fernanda, baš kao što je bilo opasno protiv sebe imati Zlatana Ibrahimovića", rekao je Malouda dodavši za kraj:

 

"Fernando može vrlo lako postići dva ili tri gola i on je igrač koji dosta pomaže svojima saigračima. Biće zaista velika prijetnja i moramo se dobro pobrinuti da on ne zablista".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti