Mame Biram Diouf u Manchester Unitedu

Senegalac dobio radnu dozvolu

Mame Biram Diouf u Manchester Unitedu

Adnan Beganović

Senegalski reprezentativac Mame Biram Diouf (21) dobio je radnu dozvolu i u januarskom prelaznom roku pojačat će redove engleskog fudbalskog prvaka Manchester Uniteda.

Diouf je stigao u Manchester United prošlog ljeta iz Moldea, no nije dobio radnu dozvolu pa je ostao u norveškom klubu kao posuđeni igrač. U drugom pokušaju čelnici "Crvenih vragova" uspjeli su ishoditi radnu dozvolu i mladi napadač seli na Old Trafford.

Diouf je za Molde odigrao 74 utakmice i postigao 35 golova, a ove godine je debitirao za reprezentaciju Senegala. Međutim, nije na popisu putnika za Afričko prvenstvo koje će se održati u januaru iduće godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije