Manchester City će pokušati da dovede Ramosa
Foto: EPA

City dovodi stopera Reala?

Manchester City će pokušati da dovede Ramosa

Edmir Škorić

Čelnici Manchester Cityja pokuašt će da dovedu stopera Real Madrida Sergija Ramosa. 

Britanski Daily Star tvrdi da je Manuel Pellegrini odlučan da ponovo radi sa Ramosom, pa će ga pokušati dovesti u redove Cityja.

Ramos je ponajbolji stoper na svijetu i već je dugi niz godina, tačnije od 2005. godine kada je došao iz Seville, član kraljevske momčadi. No, 28-godišnjak bi možda želio da konačno napusti Primeri i zaigra u najboljoj ligi svijeta - Premiershipu.

Engleski mediji tvrde da će Real biti u iskušenju jer će Cityjevi vlasnici ponuditi dosta dobre uslove za Ramosa, ali i Real, kojem bi morao da plati obeštećenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.