Manchester City i Arsenal žele Barriosa

Manchester City i Arsenal žele Barriosa

Napadač dortmundske Borussije, Lucas Barrios, mogao bi do kraja prelaznog roka pojačati redove Arsenala ili Manchester Cityja, kako izvještava njemački Bild.

Paragvajac je od dolaska na Signal Iduna Park pružao maestralne partije, ali ove sezone dobiva sve manje šansi za igru, te se samo tri puta našao u startnoj jedanaestorci. Bild navodi da bi dvojac iz Premiershipa morao platiti oko 10 miliona eura za usluge paragvajskog ofanzivca. 

"Ne želimo komentarisati te špekulacije", rekao je sportski direktor Dortmunda, Michael Zorc. 

Podsjetimo, Barrios je već istakako nezadovoljstvo zbog manjka minutaže, te je rekako kako će vjerovatno napustiti klub ukoliko ne počne dobivati šanse.

"U ovom timu više nemam mjesta, iako sam toliko pružio zadnjih sezona. Želim sa čelnicima razgovarati o svojoj budućnosti i to ću uraditi u predstojećem periodu. Jako je teško biti šest mjeseci bez nogometa. Lakše bi bilo da sjedim na klupi i zarađujem novac, ali to nije moja ideja. Imam još godinu dana ugovora, ali otići ću u drugi klub, ako ne budem dobivao šanse."

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.