Manchester City ne odustaje od Circija

Manchester City ne odustaje od Circija

Manchester City je pokušao ovog i ljeta dovesti Alessija Circija iz Fiorentine, no nisu uspjeli u svojoj namjeri. Međutim, Građani ne odustaju i dalje od talijanskog krilnog igrača.

Već dva ljeta Roberto Mancini pokušava dovesi Circija. Kako stvari stoje isto će ponoviti i naredne godine. Talijanski stručnjak ovog krilnog igrača prati još od sezone 2007/08 kada je nastupao za Pisu.

Circi je nastupao za talijansku reprezentaciju za sve uzraste do 21 godine, ali nikada nije dobio poziv za seniorsku selekciju Azzurra što je pomalo nevjerovatno s obzirom na njegov talenat. Moguće je da će se stvari promijeniti ukoliko pređe u City.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.