Manchester City se interesuje za Giovinca

Menadžer Giovinca potvrdio

Manchester City se interesuje za Giovinca

Midhat Šljivak

Menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini ozbiljno razmatra mogućnost da u tim sa Etihada u ljetnom prelaznom roku dovede fudbalera Parme Sebastiana Giovinca.

Giovinco iza sebe ima sjajnu sezonu u Parmi koja nije prošla nezapaženo kod velikih i bogatih klubova, a najnoviji interesant je novi prvak engleskog Premiershipa.

Interesovanje Manchester Cityja potvrdili su italijasnkim medijima i Giovincovi menadžeri.

"Istina je da se Manchester City interesuje za Sebastiona. Međutim, oni nisu jedini koji bi ga željeli vidjeti u svojim redovima. Barcelona je slala svoje skaute da prate njegove nastupe. Ipak, u ovoj situaciji pita se i Juventus koji ima prava na Giovinca i on je pola njihov igrač", rekao je Giovincov menadžer Claudio Pasqualin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.